Wat we doen

Online marketing draait om het pad wat een gebruiker aflegt, de customer journey, en hoe jij in aanraking komt met die gebruiker. Het draait om het verbinden van SEA, SEO, Data, Social marketing, E-mailmarketing en alle inzetbare kanalen die je maar kunt bedenken. Uiteindelijk draait het om het verbinden van de juiste informatie op het juiste moment voor de juiste bezoeker. Alleen op die manier kun jij toegevoegde waarde leveren.

Ja, tof verhaal maar hoe doe je dat dan? Allereerst benchmarken wij je data met een online marketing scorecard. Deze scorecard kun je vergelijken met een rapportcijfer zoals vroeger op school. Je doet het onvoldoende, voldoende of goed. Vervolgens kunnen we vanuit die uitgangspositie werken naar een gewenste situatie, jouw doelstellingen. Vervolgens bouwen we een strategie op vanuit onze expertise en bespreken we samen de tactieken hoe we deze doelstellingen gaan behalen. Bij het bespreken van de tactieken sommen we gelijk de acties voor iedereen op en gaan we over op uitvoering. We bouwen samen controle en evaluatiepunten in en sturen elke week en maand met elkaar bij.

Data

Ik wil inzicht in mijn data 

Data is het startpunt waar onze route begint. Of je nu je merk of product wilt promoten, beter gevonden wilt worden of de interface van je website wilt verbeteren, data vormt altijd het uitgangspunt.

Zonder inzicht in jouw data kun je geen beslissingen nemen, geen kansen zien en vaar je alleen op vertrouwen. Wij hebben zelfs data om te onderbouwen dat data belangrijk is. Moet je nagaan!

Om een goed datamodel te kunnen bouwen gebruiken wij diverse tools en methodieken om jouw micro- en macro doelen meetbaar te maken. Door alles te combineren kunnen wij het succes wat we met elkaar behalen inzichtelijk krijgen.

Performance

Ik wil meer omzet & (winkel)bezoek

Om snel verschil te merken in jouw online prestaties is performance een uitermate krachtig instrument in ons arsenaal. Performance wordt vaak ingezet om iemand te benaderen die dicht tegen een aankoopmoment aan zit. Dit kunnen zowel producten als diensten zijn.

Performance wordt gedreven door 'intent' oftewel intentie. Zodra iemand een bepaalde vraag of behoefte heeft zal diegene hier naar gaan zoeken. Die zoektocht begint op een zoekmachine zoals Google / Bing of bijvoorbeeld op een marktplaats zoals Amazon of Bol.com.

Je wilt hier als bedrijf aanwezig zijn met (product)advertenties om op die vraag in te spelen. Dat kan zowel met tekst en afbeeldingen of een combinatie daarvan. 

On-site

Ik wil mijn website optimaliseren

"Ik krijg wel bezoekers naar mijn website maar uiteindelijk weet ik niet waarom ze niet doen wat ik wil." Herkenbaar? We zien (te) vaak dat het aantrekken van nieuwe bezoekers de grootste prioriteit heeft terwijl de website niet goed converteert. Als je er voor zorgt dat niet 1% maar 2% van jouw bezoekers de gewenste actie onderneemt verdubbel je zonder een extra marketing euro uit te geven.

Wij maken met diverse tools en methodieken inzichtelijk wat de intentie van de bezoeker is en wat knelpunten zijn op de site. Wij geloven in een werkwijze waarin we stuk voor stuk de knelpunten beetpakken en oplossen. Het gevolg van deze werkwijze is uiteindelijk een stijging in conversieratio's.

Branding

Ik wil meer naamsbekendheid

In een competitieve markt wordt het steeds belangrijker om jouw merk en bedrijf te positioneren. Waarom zou iemand bij jou kopen en hoe bereik ik diegene dan voordat mijn concullega dat doet?

Met branding zorg je er voor dat je nieuwe doelgroepen aanspreekt en beter bekend wordt onder je huidige doelgroep. Dat kun je doen door bijvoorbeeld met banners op andere sites te adverteren. Een ander voorbeeld is door te adverteren op YouTube of social media. Je moet zijn waar je doelgroep is. Wij zorgen er voor dat jij de personen bereikt met jouw dienst of product.

Trainingen

Ik wil online marketing leren

Onze gecertificeerde consultants verzorgen onze trainingen. Praktisch en leerzaam!

Meer over trainingen

Stay in the know

We zullen je niet spammen. Elke maand een update, that’s all! 750+ mensen gingen je al voor.