Loading...

Online Marketing

Wij zien onszelf als connectors. Met onze kennis over online marketing faciliteren we jouw boodschap, jouw product en jouw verhaal op elk denkbaar platform. Dit alles zodat jij, onze partner, de juiste luisteraars bereikt. Bij Multiply hebben we het liever over partners dan over klanten. Daarom delen we graag onze kennis in de vorm van trainingen of advies en werken we graag op een evenwichtige en transparante manier samen.

Online Adverteren

Door jouw advertenties op het juist moment aan de juiste bezoekers te laten zien connect Multiply je doelgroep met jouw product of dienst. Met voortdurende monitoring en optimalisatie drukken we de kosten van de advertenties en maximaliseren we jouw rendement. We zijn premier partner van Google, partner van Bing en Gold Partner van Channable. Mede door deze partnerships zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ontdek online adverteren

Organische Vindbaarheid (SEO)

Organisch verkeer is eigenlijk gratis verkeer. Maar met meer dan 200 factoren die voor Google bepalen hoe goed jouw site in de onbetaalde (organische) zoekresultaten gevonden wordt is het soms lastig om concreet te maken wat je kunt doen om jouw ontbetaalde vindbaarheid te vergroten.

Samen met jou start Multiply graag een SEO-traject om met concrete adviezen jouw website klaar te stomen voor een goede online vindbaarheid.

Ontdek organische vindbaarheid

Conversie Optimalisatie (CRO)

Bij jouw website horen bepaalde doelen zoals het kopen van een product of het inschrijven voor een nieuwsbrief. Als een bezoeker van jouw website zo’n doel uitvoert treed er een zogenaamde conversie op. Met conversie optimalisatie onderzoeken we wat een jouw website beter kan doen om aan de behoeften van jouw bezoekers te voldoen.

Ontdek conversie optimalisatie

Inzicht in je resultaten (Analytics)

Online rendement is een sleutelbegrip voor Multiply. Door op een innovatieve manier jouw gegevens inzichtelijk te maken kunnen we de juiste keuzes maken in het optimaliseren van je advertenties en gericht adviseren op verbeterpunten van jouw website. Om dit te bereiken werken we onder andere met Google Analytics en Power BI.

Krijg inzicht in je resultaten

Online Marketing Trainingen

Bij Multiply spreken we liever over partners dan over klanten. We willen onze kennis dan ook graag delen om zo tot een optimale samenwerking te komen waar iedereen beter van wordt. Als premier partner van Google partner van Bing en Gold Partner van Channable zijn alle medewerkers van Multiply gecertificeerd op het gebied van adverteren en analyseren van websites. Daarnaast houden we het voortdurend veranderende internetlandschap voortdurend in de gaten. We helpen je graag door middel van trainingen de concurrentie voor te blijven.

Ontdek online marketing trainingen
LET’S START A PROJECT!