Loading...

Visie

Wij geloven in een internet waarin de juiste informatie vindbaar is voor de juiste bezoekers. Alleen zo komen waardevolle relaties en connecties tot stand. We zeggen het vaak: Het gaat om de ‘juiste informatie voor de juiste bezoeker op het juiste moment.’

Missie

Wij zien onszelf als connectors. Met onze kennis over online marketing faciliteren we jouw boodschap, jouw product en jouw verhaal op elk denkbaar platform. Dit alles zodat jij, onze partner, de juiste luisteraars bereikt. Bij Multiply hebben we het liever over partners dan over klanten. Daarom delen we graag onze kennis in de vorm van trainingen of advies en werken we graag op een evenwichtige en transparante manier samen. We hebben eerlijkheid hoog in het vaandel staan en zien vertrouwen als een sleutelbegrip.

We werken van data naar informatie en schakelen daar op met een online marketingmix die perfect is afgestemd op jouw situatie. We zullen je daarom ook nooit proberen iets te slijten wat je helemaal niet nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Multiply is jong, innovatief en in staat om snel te schakelen. Stuk voor stuk willen we presteren om bij jou het beste resultaat te behalen. Wanneer je bij ons op kantoor bent kun je dat al terugzien in de felle strijd bij de voetbaltafel (en tig andere dingen). En als je durft kun je ons natuurlijk altijd uitdagen voor een match. Tot snel!