Subsidie 'Mijn Digitale Zaak'


Met de subsidie 'Mijn Digitale Zaak' kan jij als retailer tot 50% van jouw investering voor digitale oplossingen vergoed krijgen tot een maximaal bedrag van €2.500,-. Deze subsidie is te gebruiken voor de aanschaf van en/of advies over digitale oplossingen.

Je subsidie optimaal inzetten met Multiply

Om jou als retailer te helpen bij het optimaal inzetten van deze subsidie hebben we aantal pakketten opgesteld.

(Extra) dienst

Zet in op een nieuw online kanaal of krijg extra hulp bij het optimaal inzetten hiervan. Wij nemen het werk uit handen en zorgen dat dit kanaal zo optimaal wordt ingezet. Subsidie te gebruiken voor SEOSocial en E-mailmarketing.

Data - & Privacy pakket

Door alle ontwikkelingen omtrent AVG en het verdwijnen van third-party cookies wordt het effectief inzetten van je online marketingkanalen een stuk lastiger. Met ons Data - & Privacy pakket ben jij klaar voor de toekomst! 

Trainingen

Wij verzorgen verschillende trainingen. Van SEO tot e-mailmarketing en van Google Ads tot Social. Zorg ervoor dat jouw team weer op de hoogte is van alle ontwikkelingen en innovaties.

Opleiding

Een 1-op-1 opleiding van bijvoorbeeld een medewerker die nieuw in dienst is. Samen bepalen we de doelstellingen en zorgen we ervoor dat je snel de kneepjes van het vak kent.

Subsidie aanvragen met Multiply?

Succesvol verstuurd

Dank voor de aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Mogelijk gemaakt door:

INretail
RVO Mijn Digitale Zaak
MKB Nederland
KVK