Loading...

Roy versterkt het team

Maandag 28 augustus is de laatste aanwinst van Multiply gestart. Roy Smit zal zich vanaf deze week volledig gaan richten op alles wat met betaald adverteren te maken heeft. Het kan dus zomaar zijn dat je Roy aan de lijn krijgt als je volgende keer naar kantoor belt. Een korte introductie is dus wel op zijn plaats;

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Den Haag op 18 december 1990. Ik ben opgegroeid in Zoetermeer en later in Berkel en Rodenrijs. Ik heb twee├źnhalf jaar in Groningen gewoond tijdens mijn studie. Een jaar geleden heb ik samen met mijn vriendin een woning gekocht in Den Haag.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na mijn middelbare school heb ik gesolliciteerd bij Defensie. Via de keuringen voor de officiersopleiding ben ik terecht gekomen bij het Korps Commandotroepen. Hier heb ik bijna twee jaar opleiding en training gevolgd. Op basis van een tekort aan militaire ervaring (ik was de laatste kandidaat van de lichting uit de burgermaatschappij) werd mij vanuit Defensie aangeraden om over te stappen naar een ander krijgsmachtonderdeel. Dit heb ik afgeslagen, omdat ik ook graag een studie wilde afronden. Zodoende ben ik gestart met de Bachelor opleiding Communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen, waar ik in maart 2017 mijn diploma voor in ontvangst heb genomen.

Wat worden je taken binnen Multiply?

Binnen Multiply zal ik het SEA-team gaan versterken. Ik zal mij dus gaan focussen op allerlei aspecten van online adverteren, om op deze manier onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Waar kijk je het meeste naar uit de komende maanden?

Allereerst natuurlijk het bekend raken met het team van Multiply. Ik heb ook ontzettend veel zin om mij te verdiepen in alle leerstof over online marketing en SEA. Alleen in deze eerste week merk ik al dat dit heel diepgaande stof kan zijn.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk om actief bezig te zijn. Ik sport een paar keer week in sportschool en sinds kort judo ik ook weer elke maandag. Verder hou ik ervan om met vrienden op pad te gaan en dit kan verschillen van een biertje drinken, tot vissen aan de kust bij Scheveningen. Zoals zoveel mensen hou ik van reizen en dan vooral het soort waarbij je niet weken in- of om je resort hangt. Het liefst ga ik backpacken en verken ik plekken die niet voor de hand liggen. Nicaragua, Ierland en Noorwegen zijn enkele voorbeelden.

Wij wensen Roy in ieder geval heel veel plezier en succes de komende periode! Wil jij Roy ook succes wensen? Je kunt hem mailen op roy@multiply.nl.

By |4 september 2017|