Retail Marketing

Online marketing voor de retail sector is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Er gaat niets boven de complexiteit van een retail organisatie en samen de juiste weg vinden naar rendement. 

Omdat wij geloven dat retail anders is dan andere branches hebben wij ons eigen werkwijze ontwikkeld: Het Multiply Retail Model. Deze werkwijze omvat de nieuwste tools en bewezen innovaties om jou als retailer zo snel mogelijk op weg naar rendement te helpen: Multiply gelooft dat innovatie nodig is om de problemen op te lossen waar de retailer tegenaan loopt. Door te innoveren blijven wij, en daarmee onze relaties, voorop lopen. 

Multiply voorziet in een full-service omnichannel oplossing voor retailers waarin we online en offline samenbrengen. Maximaal inzicht in de data betekent dat we elke besteedde euro kunnen verantwoorden en zo effectief mogelijk in kunnen zetten. We doen dit voor grote ketens, retailers met één winkel of online only partijen.

We denken mee op alle vlakken van de bedrijfsvoering en komen samen met de retailer tot een onderbouwde marketingstrategie in lijn van de bedrijfsdoelstellingen. Op die manier ontzorgen we met onze jarenlange ervaring diverse sectoren in de detailhandel, waaronder fashion, schoenen, wonen/lifestyle en sport. Waar de vraagstukken online marketing overstijgen werken we samen met de Multiply Architects.

Branches waar wij in gespecialiseerd zijn

Benieuwd naar onze aanpak?

Ben jij retailer en wil je groeien? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.