Samen de complete customer journey afdekken

Samen de complete customer journey afdekken
Doelstellingen
  • Meer lokale zichtbaarheid creëren rondom winkels
  • Groei op online
  • Winkelbezoeken
  • Awareness creëren
logo-ofm-250

Only for Men is dé webshop voor de mannen van Nederland. Het aanbod van topmerken bedient de moderne man door heel Nederland via 17 fysieke winkels. Daarnaast is de webshop niet alleen in Nederland beschikbaar maar ook voor onze zuiderburen.

Only for Men en Multiply werken al jaren effectief samen om de online positie van Only for Men te versterken, én met succes. Door de inzet van diverse kanalen waaronder Google Ads, Shopping en Microsoft Ads is de webshop elk jaar weer groter geworden.

De laatste 12 maanden zijn de opbrengst via online advertenties gestegen met 61% ten opzichte van het jaar daarvoor.

Niet alleen via tekstadvertenties maar ook via banners en YouTube wordt gebruik gemaakt van advertenties. Waar de tekstadvertenties puur gericht zijn op het generen van conversies kan het gebruik van display banners zorgen voor een nieuwe doelgroep. Zo is het aantal nieuwe gebruikers van Only for Men het laatste jaar gestegen met 32%.

De aanwas van nieuwe gebruikers zorgt ervoor dat een steeds groter publiek bekend raakt met de webshop voor mannen. Dit heeft zijn effect in de opbrengst over de gehele website welke in de laatste 12 maanden met 62% is gestegen vergeleken met de 12 maanden daarvoor.

Als je bij Multiply binnen loopt wordt het al snel duidelijk dat er een goede sfeer hangt. Je wordt er niet als een klant behandelt, maar als een partner. Samen ga je op zoek naar de juiste weg naar succes.

Multiply helpt ons al jarenlang onze online marketing kanalen optimaal te benutten. De online marketing wereld veranderd constant en Multiply is niet bang om mee te veranderen. Middels de juiste kennis en connecties van Multiply lukt het ons om consistent resultaat gericht te groeien.

Kelvin Koeleman
Marketing Only for Men

De resultaten

Dat de samenwerking zijn vruchten afwerpt is dus duidelijk te zien in de cijfers en de groei die Only for Men meemaakt. Dit motiveert ook om samen op zoek te blijven gaan naar nieuwe ideeën en technologieën om dezelfde groei door te blijven zetten. Zowel bestaande klanten als nieuwe klanten worden geactiveerd via alle online kanalen.

Ook groei ervaren?

Wil jij net als Hans van Wijk ook soortgelijke groei ervaren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.