Only for Men

Mode voor de Mannen van Nederland

Only for Men
Wat we doen

Data
Performance
Branding

Only for Men is dé webshop voor de mannen van Nederland. Het aanbod van topmerken bedient de moderne man door heel Nederland via 15 fysieke winkels. Daarnaast is de webshop niet alleen in Nederland beschikbaar maar ook voor onze zuiderburen. 

Only for Men en Multiply werken al enkele jaren effectief samen om de online positie van Only for Men te versterken, én met succes. Door de inzet van diverse kanalen waaronder Google AdWords en Bing Ads is de webshop elk jaar weer groter geworden. Zo is in de laatste 12 maanden de opbrengst via online advertenties gestegen met 61% ten opzichte van het jaar daarvoor.

Niet alleen via tekstadvertenties maar ook via banners en YouTube wordt gebruik gemaakt van advertenties. Waar de tekstadvertenties puur gericht zijn op het generen van conversies kan het gebruik van display banners zorgen voor een nieuwe doelgroep. Zo is het aantal nieuwe gebruikers van Only for Men het laatste jaar gestegen met 32%.

De aanwas van nieuwe gebruikers zorgt ervoor dat een steeds groter publiek bekend raakt met de webshop voor mannen. Dit heeft zijn effect in de opbrengst over de gehele website welke in de laatste 12 maanden met 62% is gestegen vergeleken met de 12 maanden daarvoor.

Dat de samenwerking zijn vruchten afwerpt is dus duidelijk te zien in de cijfers en de groei die Only for Men meemaakt. Dit motiveert ook om samen op zoek te blijven gaan naar nieuwe ideeën en technologieën om dezelfde groei door te blijven zetten.

61%

stijging van de omzet via adverteren afgelopen 12 maanden

32%

stijging in het aantal nieuwe gebruikers afgelopen 12 maanden

62%

stijging van de omzet van de gehele webshop afgelopen 12 maanden