Online adverteren op het juiste moment van de dag

Online adverteren op het juiste moment van de dag
Wat we doen

Data
Performance

Anne&Max is ‘‘jouw huiskamer in de stad’’ en de plek om vers te eten of een kopje koffie te drinken. Met meerdere locaties gevestigd in diverse grote steden zoals Amsterdam en Den Haag kan je altijd genieten van een vers ontbijtje, lunch, high-tea en nog veel meer.

Bij Anne&Max staat versheid hoog in het vaandel. Alle ingrediënten worden dagelijks vers verwerkt en bereid in de gerechten en drankjes. Daarnaast streven zij erna om zo milieuvriendelijk te zijn door haar producten via een milieuvriendelijke manier te produceren.

De strategie die gehanteerd wordt bij Anne&Max is om zichtbaar te zijn wanneer de mensen op zoek zijn naar het desbetreffende product. In samenwerking met Multiply zorgen zij ervoor dat er tekst- en display advertenties actief zijn op de juiste momenten. In de ochtend staan er advertenties actief die betrekking hebben op ontbijt en in de middag en avond staan er advertenties actief waarbij de nadruk ligt op lunch en avondeten. Bij deze advertenties wordt er gebruik van targeting rondom de verschillende verstigingen van Anne&Max. Hierdoor bereik je precies de mensen die ook binnen fysiek bereik zijn van de verschillende locaties van Anne&Max.

Het resultaat hiervan is dat het aantal bezoeken aan vestigingenpagina met ongeveer 40% is toegenomen. Een stijging van 47% in het aantal bezoeken aan de pagina met het menu en websitebreed is er een stijging van 28% in het aantal gebruikers t.o.v. het voorgaande jaar.

40% 

meer bezoeken aan de locaties van Anne&Max

47%

stijging in het aantal weergaven van de menupagina

28%

stijging van het aantal gebruikers van de website

Ook groei ervaren?

Wil jij net als Anne&Max ook soortgelijke groei ervaren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.