Loading...

Peter versterkt het team

In november is er weer een nieuwe aanwinst van Multiply gestart. Peter Brugmans zal zich gaan richten op klantcontacten en het adviseren. Het kan dus zomaar zijn dat je Peter aan de lijn krijgt als je volgende keer naar kantoor belt. Een korte introductie is dus wel op zijn plaats;

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren op 3 februari 1994 in Aalst, een dorpje langs de Maas. Daarna heb ik jaren in Moerkapelle gewoond en sinds deze zomer woon ik samen met mijn vrouw in het prachtige Waddinxveen in ons eigen stulpje!

Wat heb je hiervoor gedaan?

Voordat ik bij Multiply kwam werken heb ik een paar jaar in de projectinrichting gewerkt als Projectadviseur.

In deze functie was ik betrokken bij het hele proces, van advies, verkoop, inkoop tot oplevering van het project. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het updaten de online kanalen en het fotograferen van de meest spraakmakende projecten waar we een bijdrage aan hadden geleverd.

Wat worden je taken binnen Multiply?

Binnen Multiply zal ik verantwoordelijk worden voor het adviseren van potentiële klanten in nieuwe trajecten. Daarnaast zal ik de bestaande klanten kennis laten maken met nieuwe diensten die Multiply aanbiedt.

Waar kijk je het meeste naar uit de komende maanden?

Ik heb onwijs veel zin in het bekend raken met het team en de specialisaties die iedereen hier heeft. Daarnaast hoop ik zo snel mogelijk de benodigde Google certificeringsexamens te behalen om weer helemaal bij te zijn met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn, maar af en toe op de bank een Netflix-serie binge-watchen komt ook nog wel eens voor. Het laatste seizoen van ‘How To Get Away With Murder’ en ‘Designated Survivor’ net afgerond. Iemand nog tips?

Wij wensen Peter in ieder geval heel veel plezier en succes de komende periode! Wil jij Peter ook succes wensen? Je kunt hem mailen op peter@multiply.nl.

By |5 januari 2018|