ShopWorks

Wij zijn ShopWorks. Full service partner voor alle e-commerce vraagstukken. We bedenken, ontwerpen, bouwen, onderhouden en optimaliseren e-commerce platformen. De missie is ‘Pushing Boundaries in Ecommerce’. We willen grensverleggend e-commerce werk opleveren voor innovatieve opdrachtgevers. We zijn werkzaam in uiteenlopende branches en we werken voor zowel B2B en B2C organisaties.

ShopWorkskantoor1
shopworkskantoor3_1_20210421_185638
shopworkskantoor2_1_20210421_185636

Waarom werken met ShopWorks?

We maken jouw groeipotentie waar

Als fullservice e-commerce partner kan ShopWorks jouw organisatie op elk moment begeleiden. Een platform volledig laten herbouwen of juist een plan maken en uitvoeren om de conversie verhogen? Wij zijn er!

Wij zetten een extra stap voor opdrachtgevers

E-commerce projecten zijn niet altijd makkelijk, dat weten we. De nummer 1 reden dat onze opdrachtgevers al jaren bij ons blijven? Wij geven niet op als het moeilijk wordt.

Korte time-to-market en value for money

We werken agile, schakelen snel en leren nog sneller. Met partners als Shopify en Shopware zetten we snel iets in de markt, ontdekken we wat werkt voor jouw doelgroep en breiden we dat verder uit.

Alle e-commerce specialismen onder 1 dak

E-commerce is breed, daarom hebben we ook een breed opgeleid team van e-commerce specialisten. We worden regelmatig vakidioten genoemd. We vinden “vakidioot” een compliment.

Wil je meer informatie over ShopWorks en wat ze voor je kunnen betekenen? 

Check dan vooral hun site even of bel naar 088-6480401.

Mocht je niet gelijk rechtstreeks contact willen zoeken en eerst wat meer willen weten over het partnership? Bel dan naar 079-203 70 80 of mail naar lennart@multiply.nl.