Leadinfo Gold Partner

Leadinfo is de leadgeneratie software die bedrijven herkent die op je website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard, zodat je direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van je website.

Leadinfo-logo

Waarom werken met Leadinfo?

Inzicht in jouw zakelijke bezoekers

Om iemand te kunnen overtuigen van jouw dienst/product wil je natuurlijk wel weten waar de persoon aan de andere kant van de lijn geïnteresseerd in is. Daarom toont de leadgeneratie software van Leadinfo jou precies welke pagina’s er bezocht zijn. 

Neem direct contact op

De bedrijfsgegevens, e-mailadressen en LinkedIn profielen worden in een overzichtelijk dashboard weergegeven, waardoor jij makkelijk contact kunt opnemen met je websitebezoekers.

Integraties

Koppel Leadinfo moeiteloos met de software die je organisatie al gebruikt. Leadinfo werkt samen met diverse CRM/ERP systemen, zodat leads soepel kunnen worden meegenomen in de huidige workflow.

Wil je meer informatie over Leadinfo en weten wat ze voor je kunnen betekenen? 

Check dan vooral hun site even of bel naar 085 2500 450.

Mocht je niet gelijk rechtstreeks contact willen zoeken en eerst wat meer willen weten over het partnership? Bel dan naar 079 203 70 80 of mail naar lennart@multiply.nl.