Partners

We werken op top niveau samen met diverse grote internetbedrijven zoals Google, Microsoft, Mailchimp en Meta. Deze partnerships zorgen er voor dat we jou als klant goed kunnen servicen en biedt ons directe lijnen met ontwikkelteams, de nieuwste bèta's en beste inzichten waar de markt naartoe beweegt en waar jij op in moet zetten om succesvol te zijn.

Samenwerkingen & awards

Je wilt zelf werk doen waar je goed in bent? Wij ook! Daarom hebben we samenwerkingen met partners. Partners die ieder een eigen specialisatie hebben. Zo doen we allemaal waar we goed in zijn en kunnen we met elkaar de beste kwaliteit leveren.

Awards
FD Gazellen 2018
FD Gazellen 2019
FD Gazellen 2020
FD Gazellen 2022
Google Elevator
MVO samenwerkingen

Wij hebben als missie om organisaties vanuit kennis en innovatie efficiënt helpen groeien in een snel veranderende wereld. Omdat kennis een belangrijke pijler in onze organisatie is willen we de kinderen die bij Compassion projecten aangesloten zijn ook steunen in onderwijs en kennis. Lees meer over het partnership. Ook willen we MBO-studenten opleiden en zijn we sinds mei 2021 met ons opleidingsprogramma ook een gecertificeerd 'Erkend leerbedrijf'.

Compassion
Erkend Leerbedrijf