Loading...

Organisch verkeer is eigenlijk gratis verkeer. Maar met meer dan 200 factoren die voor Google bepalen hoe goed jouw site in de onbetaalde (organische) zoekresultaten gevonden wordt is het soms lastig om concreet te maken wat je kunt doen om jouw onbetaalde vindbaarheid te vergroten.

Samen met jou start Multiply graag een SEO-traject om met concrete adviezen jouw website klaar te stomen voor een goede online vindbaarheid.

Partners die resultaat ook als prioriteit stellen

Waarom SEO?

Waar je voor online advertenties per klik kosten maakt is dit voor de organische resultaten niet zo. Een hoge organische positie kan je dus veel ‘gratis’ verkeer opleveren. Daarnaast kun je met organische zoekresultaten weer een extra stukje ruimte op de resultatenpagina van Google claimen. Zeker in combinatie met betaald adverteren creëert dit een optimale zichtbaarheid voor jouw potentiële bezoekers.

Zoekwoordenonderzoek: We analyseren in welke onderwerpen en termen jouw doelgroep het meest geïnteresseerd is. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om de website zó in te richten dat hij maximaal aansluit op het zoekgedrag van jouw doelgroep.

SEO Quickscan: We onderzoeken de techniek en inhoud van jouw website – is hij goed toegankelijk voor de zoekmachines? Welke termen worden gebruikt? Sluit dit wel aan bij zoekgedrag? Een concrete actielijst met glasheldere adviezen zorgt dat we hier mee aan de slag kunnen.

SEO Insights: Dit rapport laat je per maand of kwartaal zien welke ontwikkelingen er hebben plaatsgevonden en welke actiepunten in de komende periode belangrijk zijn.

Samenwerken?

Samenwerken!

Samen een SEO plan uitschrijven voor organische vindbaarheid of brainstormen over de mogelijkheden die Multiply voor jou in petto heeft? Neem contact op met Multiply of kom gezellig een keertje langs! Of laat je terugbellen of mailen om jouw situatie te bespreken. Wat jij prettig vindt!

Neem contact op

Training volgen?

Training volgen!

Ben je geïnteresseerd in een training SEO? Jij bent voor ons geen klant maar een partner. En met een partner deel je (als het goed is) al je kennis. Dat doen we dus ook graag. Bang dat je niet zo snel kan schrijven als wij praten? Na de training ontvang je het lesmateriaal en kun je op je gemak nog eens de sheets doornemen.

Neem contact op