Online Marketing

Trainingen

Wij hebben een passie om anderen met onze kennis verder te helpen en samen hun doelstellingen te halen. Kennis is voor ons een belangrijk goed en iets wat we graag delen. Daarom bieden wij diverse trainingen aan die worden gegeven door ervaren consultants. Ze beschikken over de nodige certifcaten en inhoudelijke kennis. Zo leer je vanuit de praktijk waardoor de nieuwe kennis direct toepasbaar is in je eigen werk.

Data

Training Google Analytics

Je leert data om te zetten naar informatie en krijgt hands-on praktijkvoorbeelden uit je eigen statistieken. Zo leer je je eigen site te analyseren en kun je conclusies trekken uit de data.

Training Google Tag Manager

Leer werken met één van de meest flexibele tools van Google: De tag manager. Maak je site meetbaar en zorg voor een optimaal beeld van het gedrag op je website.

Training inplannen

Performance

Training Online Adverteren (basis)

Je leert het hoe je campagnes en advertenties opbouwt in Google AdWords en Bing van een gecertificeerde specialist.

Training Online Adverteren (geavanceerd)

Leer geavanceerde technieken om je campagnes zó te optimaliseren dat je een echte voorsprong krijgt op je concurrenten.

Training Datafeed marketing

Hoe zorg ik er voor dat mijn datafeed op andere sites komt en hoe optimaliseer ik dit uiteindelijk voor rendement? Je leert het met een training Datafeed Marketing.

Training inplannen

On-site

Training SEO

Op het gebied van SEO kun je al veel bereiken door met een ‘SEO-mindset’ aan de slag te gaan. Er zijn veel do’s en don’ts op het gebied van SEO en in deze training wordt dit allemaal duidelijk.

Training CRO

Leer hoe je onder andere met Hotjar omgaat en hoe je inzicht krijgt in het ‘waarom’ van jouw bezoekers. In deze training leer je ook surveys en funnels toe te passen op je site om zo je conversie te verhogen.

Training inplannen

Branding

Training Social Advertising

Ook jóuw bedrijf heeft een sociale kant. Leer hoe je deze optimaal kunt benutten door te adverteren. Hoe je dat allemaal doet leer je in de training social advertising.

Training inplannen

Stay in the know

We zullen je niet spammen. Elke maand een update, that’s all! 750+ mensen gingen je al voor.