Loading...

Online rendement is een sleutelbegrip voor Multiply. Door op een innovatieve manier jouw gegevens inzichtelijk te maken kunnen we de juiste keuzes maken in het optimaliseren van je advertenties en gericht adviseren op verbeterpunten van jouw website. Om dit te bereiken werken we onder andere met Google Analytics en Power BI.

Partners die resultaat ook als prioriteit stellen

Meer inzicht in je resultaten

Google Analytics meet hoe bezoekers op jouw website zijn gekomen, welke pagina’s ze bezoeken, waar ze afhaken en welke resultaten de verschillende kanalen behalen. Analytics kan ook gekoppeld worden aan de Google en Bing advertenties om de prestaties van deze advertenties te analyseren en te verbeteren. Daarnaast kan Google Analytics inzicht geven in de verkopen of conversies op de website. Handig om te zien waar je omzet vandaan komt om daar zo efficiënt mogelijk je marketing euro te besteden.

Visualisering van jouw resultaten met Power BI

Hoewel Google Analytics de data wel verzamelt is het soms lastig om dit overzichtelijk te maken. Multiply biedt daarom kant en klare dashboards van Power BI aan waarin de belangrijkste statistieken op een laagdrempelige en visuele manier inzichtelijk gemaakt worden. Power BI is snel en makkelijk in gebruik en kan verschillende bronnen (zoals het weer) combineren om kosten, opbrengsten en doelstellingen van jouw website te visualiseren.

Bekijk hier een demo van Power BI

Samenwerken?

Samenwerken!

Geïnteresseerd in business intelligence of brainstormen over de mogelijkheden die Multiply voor jou in petto heeft? Neem contact op met Multiply of kom gezellig een keertje langs! Of laat je terugbellen of mailen om jouw situatie te bespreken. Wat jij prettig vindt!

Neem contact op

Training volgen?

Training volgen!

Wil je een sterke kennispartner maar zelf de touwtjes in handen houden? Volg dan onze training Analytics. Geen zorgen, je hoeft niet gelijk zonder zijwieltjes te fietsen. Je kan na de training nog een maand lang vragen stellen zonder enige kosten.

Neem contact op