Data

Herkennen zakelijke bezoekers

We werken graag samen

Met onze partner tool Leadinfo zie je real-time welke bedrijven jouw website bezoeken en welke pagina's ze bekijken. Je hebt per bedrijf de beschikking over krachtige bedrijfsinformatie om je omzet te verhogen. Er zijn maandelijkse licentiekosten verbonden aan het gebruik van bedrijfsherkenning. Deze zijn opgebouwd in een staffel.

Leadinfo, hoe dan?

De leadgeneratie software herkent de bedrijven die jouw website bezoeken door het IP adres te koppelen aan een uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heb jij alle informatie die je nodig hebt om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Om iemand te kunnen overtuigen van jouw dienst/product wil je natuurlijk wel weten waar de persoon aan de andere kant van de lijn geïnteresseerd in is. Daarom toont de leadgeneratie software jou precies welke pagina’s er bezocht zijn en hoelang. Aan alle bedrijven wordt automatisch een leadscore gekoppeld zodat je weet welke leads het meest interessant zijn. Komen ze vaak op je website? Dan krijgen ze automatisch een hogere score.