emerce-header-bl-crop

Multiply als nieuwkomer in de Emerce 100 🏆

De dag na Koningsdag is het weer feest in Zoetermeer! Multiply is opgenomen in de prestigieuze Emerce 100 met een score van 5,5 sterren! Dit is een enorme prestatie en we zijn enorm trots op ons team. De Emerce 100 is een jaarlijkse ranking van de beste e-business bedrijven in Nederland. Het is een erkenning van onze inzet en toewijding aan onze klanten en ons vakgebied. We zullen ons als dé retail marketing specialist blijven inzetten voor onze missie: 

Wij helpen retail organisaties groeien!


Om dit samen te vieren bieden we in mei én juni de volgende audits GRATIS aan voor organisaties in de retail branche!

Nu aanvragen

logo-haibu
thestone
logo-ofm.
koeka_19_20190221_061521
logo-riverdale_1_20220927_090841
Vandyck
van-os-tassen-en-koffers_12_20190222_031445
jansemode
blackstone_3_20190221_061514
logo_1_20220505_084712
📊 Google Analytics 4 audit

Onze experts analyseren jouw GA4-implementatie en geven aanbevelingen voor verbetering. We kijken naar zaken als de juiste implementatie van events en parameters, het gebruik van aangepaste dimensies en metrics, en het instellen van conversiedoelen. Met onze audit kun je er zeker van zijn dat je betrouwbare en bruikbare data krijgt om betere beslissingen te nemen voor jouw retail organisatie.

🧾 Google Ads audit

Onze experts analyseren jouw Google Ads-account. We kijken naar zaken als de targeting van advertenties, Shopping, conversiepixels, en de prestaties van jouw PMAX campagnes. Met onze audit kun je er zeker van zijn dat je het maximale uit je Google Ads-budget haalt en je bedrijfsdoelen behaalt.

👔 Retail Benchmark

Onze retail benchmark is een geweldige manier om de prestaties van jouw bedrijf te vergelijken met die van anderen in de branche. We analyseren gegevens van een groot aantal retailers & merken om trends te identificeren en inzichten te bieden in de prestaties van jouw bedrijf. Met deze kennis kun je betere beslissingen nemen op het gebied van je marketing en budgetten en zo de concurrentie een stap voor blijven.

🗣 15 minuten 1-op-1 sparsessie

We begrijpen dat elke retailer of merk uniek is en zijn eigen uitdagingen heeft. Daarom bieden we nu 1-op-1 sparsessies van 15 minuten aan waarbij je de mogelijkheid hebt om met een van onze consultants te praten over jouw specifieke behoeften en uitdagingen. Of je nu vragen hebt over datavisualisatie, dashboarding, marketing of iets anders, onze consultants staan voor je klaar om jou te helpen. Boek vandaag nog jouw sparsessie en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw retail organisatie te laten groeien.

Audit nu aanvragen!

Don't worry, het is vrijblijvend.

Succesvol verstuurd

Dank voor de aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.


* Door je in te schrijven op de audits geef je Multiply ook toestemming om je één keer per maand retail nieuws te sturen. Wees niet bang, we zullen je niet spammen. Hebben we zelf ook een hekel aan.