Data

Dashboarding

Kun jij nu binnen 10 seconden vertellen hoeveel bestellingen je via Google Ads hebt binnengehaald in de afgelopen twee weken? Of welke pagina’s de meeste organische bezoeken hebben gekregen in de afgelopen maand? Of bijvoorbeeld welke e-mailcampagne de meeste conversies heeft opgeleverd? Met onze strakke en effectieve dashboards geven wij het inzicht wat je altijd al hebt willen hebben – inzicht in de resultaten van één van onze diensten of gewoon een rapportage van hoe jouw website presteert.

  • Eenvoudig & responsive: Jouw belangrijkste online marketing statistieken op één plek te benaderen. En dat met elk apparaat!
  • Persoonlijk: Richt je op de statistieken die voor jou belangrijk zijn. Ieder dashboard is uniek en afgestemd op jouw website en wensen.
  • Effectief: Doordat je alles op één plaats vindt bespaar je de tijd en moeite die je normaal moet investeren om bij deze statistieken te komen.
  • Blijf scherp op je doelstellingen: Doordat we de doelstellingen in de dashboards kunnen plaatsen zie je direct hoe ver je bent in het behalen van je targets. 
  • Dashboard voor jouw online marketing strategie: De dashboards staan centraal in de strategie die Multiply samen met jou uitrolt. We pakken hem er regelmatig bij, en zien we afwijkingen dan duiken we dieper in de data.

Stay in the know

We zullen je niet spammen. Elke maand een update, that’s all! 750+ mensen gingen je al voor.