Loading...

Project Description

Over Tires Easy

Wanneer je autobanden nodig hebt is Tires Easy hét adres. Tenminste, als je in Amerika woont. Tires Easy is namelijk een van de internationale klanten van Multiply. Op Tires Easy kun je banden kopen voor bijna alles wat rijdt; van autobanden tot banden voor grasmaaiers of zelfs golfkarretjes. Door het hele land is het mogelijk om een nieuwe set banden bezorgd te krijgen, en dat tegen een goeie prijs. Dit unieke concept maakt dat Tires Easy de afgelopen jaren flink is gegroeid.

Wat begon als wat advies over organische vindbaarheid, vanuit Multiply richting Tires Easy, is uitgegroeid tot een intensieve samenwerking die als full service bestempeld kan worden. Naast advies over de organische vindbaarheid wordt strategisch meegedacht over conversie optimalisatie en online adverteren. Via a/b testen wordt meegedacht en gewerkt aan visuele verbeteringen van de website. Het bundelen van de krachten van conversie optimalisatie en organische vindbaarheid heeft geleid tot een heel nieuw design van de website.

Naast alle werkzaamheden aan de website zelf worden meerdere vormen van online adverteren ingezet om eerdere bezoekers terug naar de website te laten keren. Deze advertenties zorgen er ook dat er een hele nieuwe doelgroep wordt benaderd.

Het verzorgen van al deze diensten heeft ervoor gezorgd dat Tires Easy samen met Multiply een verhoging geeft gezien in een aantal cruciale statistieken. Dit geeft nog meer motivatie om nieuwe diensten te ontwikkelen en samen naar een nog hoger niveau te groeien.

Like what you read?

Dat dachten we al. Aarzel niet en neem nu contact op. Met een korte Google Analytics scan kunnen wij al zien waar jij moet aansturen. 

Ja, dit resultaat wil ik ook!