Loading...

Project Description

Over DrukwerkMAX

DrukwerkMAX is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig Offset drukwerk. Het proces dat daarbij hoort hebben ze volledig in eigen hand. Dit gaat van het drukken tot en met de afwerking. Zij zijn dan ook gecertificeerd op kleurechtheid en het proces wordt gerund door echte vakmensen.

Naast hun offline marketing, waarbij zij bijvoorbeeld zichtbaar zijn op de reclameborden tijdens wedstrijden van Feyenoord, richt DrukwerkMAX zich ook op de online zichtbaarheid.

Medio 2013 werd hierin de volgende stap genomen door een samenwerking aan te gaan met Multiply. In 2016 werd extra kracht ingezet om, naast het betaalde zoekverkeer, ook organisch zoekverkeer een boost te geven toen ook de samenwerking op het gebied van SEO werd gerealiseerd.

Het verkeer heeft hiermee een extra impuls gekregen en ook de website heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt door aanbevelingen vanuit Multiply om zo mee te gaan met laatste technologieën. Hiermee wordt er alles aan gedaan om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de bezoeker.

Like what you read?

Dat dachten we al. Aarzel niet en neem nu contact op. Met een korte Google Analytics scan kunnen wij al zien waar jij moet aansturen. 

Ja, dit resultaat wil ik ook!