news

Multiply is Facebook Business Partner

news

Yoran

24 november 2021

Multiply is Facebook Business Partner! Met deze officiële partner status mag Multiply genieten van enkele voordelen die ons helpen bij het optimaal inzetten van social advertising bij jou als retailer.

Tools en informatiebronnen

Zo hebben we als partner bureau nu beschikbaarheid over veel meer tools. Dit zijn onder andere analysetools, aanbevelingen en nieuwe rapporten. Deze tools zullen er dan ook voor zorgen dat het een stuk gemakkelijker wordt om de juiste verbeterpunten, binnen de accounts die we beheren, te vinden en deze op een goede manier toe te passen. Daarnaast hebben we nu ook toegang tot meer informatiebronnen en kunnen we tijd besparen met selfservice toegang tot de nieuwste verkoopmaterialen, teksten en effectieve methodes voor het beter meten van campagnes en produceren van advertentiemateriaal.

Trainingen en ondersteuning

Naast de beschikbare middelen geeft de partnerstatus ons ook de mogelijkheid om hoogwaardige trainingen te volgen van het Blueprint-team, waardoor we de campagnes nog beter in kunnen stellen en optimaliseren. Maar één van de belangrijkste voordelen die we als partner krijgen, zijn persoonlijke adviesgesprekken en chatondersteuning waardoor we eventuele problemen zo snel mogelijk op kunnen lossen.

Community

Binnen de community van Facebook geeft de partner status ook enkele leuke voordelen. Het is namelijk mogelijk om als partner deel te nemen aan een expo voor partnerbureaus, trainingen en andere exclusieve virtuele evenementen. Ben je benieuwd wat we op het gebied van social advertising voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Stay in the know

We zullen je niet spammen. Elke maand een update, that’s all! 850+ mensen gingen je al voor.