Loading...

Multiply Dashboards

Dashboarding met Multiply

Merk jij ook dat het soms moeilijk is om snel en makkelijk inzichten te krijgen in je resultaten? Google Analytics is soms zo diepgaand dat je het overzicht verliest. Een snelle analyse op je belangrijkste statistieken kan hierdoor ook onnodig veel tijd kosten. Herken je jezelf hierin?

Dan hebben wij nu de oplossing. Een dashboard met daarin de belangrijkste statistieken van al je (advertentie)kanalen. Zo hoef je niet meer voor elk (advertentie)platform apart in te loggen, wat veel tijd scheelt. Dit zodat jij je kan focussen op zaken en taken die meer prioriteit moeten hebben.

ACTIE: Nu tijdelijk een gratis Chromecast, zodat je jouw dashboard ook naar de office tv kunt streamen.

Om jou zelf te laten ervaren hoe eenvoudig en snel een dergelijk dashboard werkt kun je rondklikken in onze interactieve demo. Hier krijg je een indruk hoe ons dashboard werkt. Uiteraard kunnen hier nog door jou gewenste statistieken aan worden toegevoegd. Op deze manier kun je sturen op de data die jij belangrijk vindt.

Klik hier voor de demo

Multiply Dashboard

Wil jij ook een dashboard met daarin al jouw belangrijke statistieken? Neem dan nu contact met ons op via onderstaand contactformulier.