news

Irina versterkt het team

news

Yannick

3 augustus 2018

Op woensdag 1 augustus is er weer een nieuwe aanwinst van Multiply gestart. Irina Krijger zal zich voornamelijk richten op alles wat met betaald adverteren (SEA) te maken heeft. Omdat het zomaar kan gebeuren dat je haar de volgende keer aan de lijn krijgt is een korte introductie wel op zijn plaats;

Waar kom je vandaan?

Ik ben in het oosten van het land geboren, maar opgegroeid in de mooiste stad achter de duinen. Hier woon ik samen in het hartje van de stad, in een krakend oud huis uitkijkend op het gezelligste pleintje van Den Haag.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na de middelbare wou ik eerst eens wat van de wereld zien en heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Midden- en Noord-Amerika. Na dit avontuurlijke tussenjaar heb ik voor de opleiding European Studies gekozen. Onderdeel van deze studie was namelijk een half jaartje studeren en stage lopen in het buitenland, ik had inmiddels de smaak te pakken. Na een super leuke tijd studeren in Zweden en stage lopen in Hamburg, ben ik afgestudeerd en was het tijd om eens in Nederland te blijven. Ik heb al bij twee leuke bedrijven gewerkt, maar miste de specialisatie, vandaar dat ik nu bij Multiply ben beland!

Wat worden je taken binnen Multiply?

Ik ben de nieuwste aanwinst binnen het SEA-team. Gedurende de komende maanden zal ik mij dus bezig houden met alles wat erbij komt kijken in de wereld van online adverteren.

Waar kijk je het meeste naar uit de komende maanden?

Ik kijk er naar uit een hele hoop te leren en een echte specialist te worden. Daarnaast kijk ik er nu al naar uit alle certificaten binnen te hebben en mijn eerste klanten te krijgen. Verder wil ik het team natuurlijk ook beter leren kennen de komende maanden!

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd probeer ik veel buiten te zijn. Daarom is het ook niet heel gek dat ik van hardlopen en wielrennen houd. Pas geleden heb ik mijn eerste halve marathon gerend, daarnaast ook een upgrade in racefiets, in andere woorden een hoop buitenuurtjes in het verschiet!

Naast sporten vind ik het leuk allemaal vreemde recepten uit te testen, te schilderen of iets kleins van hout te maken. En als ik op vakantie ga, ben ik het liefst in de bergen te vinden. Wat voor sommige als een strafkamp klinkt, is voor mij de perfecte vakantie!

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Het liefst word ik helemaal niet wakker gemaakt als ik slaap. Maar stel ik word wakker gemaakt, dan moet het wel voor een vliegticket naar de Rocky Mountains zijn, het noorderlicht of een rijpe mango 😊

Namens het hele team wensen wij Irina in ieder geval heel veel plezier en succes. Heb je nog een vraag of wil je Irina ook succes wensen? Je kunt haar mailen op irina@multiply.nl