news

Introductie Bart bij Multiply

news

Bart

27 september 2019

Op maandag 2 september was het zo ver: mijn eerste werkdag bij Multiply. Aangezien we inmiddels bijna een maand verder zijn, is het misschien een goed idee om uit de schaduw te stappen en mezelf even voor te stellen: ik ben dus Bart! Hopelijk komt zo niemand voor verrassingen te staan als er plotseling een vreemde stem aan de telefoon klinkt.

Oorspronkelijk kom ik uit het noorden van ons land, maar Nederland is zó klein dat ik het allemaal als dichtbij beschouw. Ik ben daarna naar het zuiden getrokken, waar ik vertalen en tolken gestudeerd heb en tijdens mijn studie heb ik zelfs nog een jaar in Spanje doorgebracht. Uiteindelijk ben ik opnieuw in het buitenland (lees: België) terechtgekomen om een master Bedrijfscommunicatie te studeren. Daar heb ik ook al een tijdje gewerkt als marketing consultant als studentenjob, zoals ze dat in België zo mooi noemen. Inmiddels is het cirkeltje bijna rond en ben ik in Zuid-Holland terechtgekomen, bij Multiply!

Ondanks mijn talige achtergrond, vind ik cijfertjes heel interessant en daarom zit ik hier denk ik goed op mijn plek. Mijn officiële functienaam is ‘Data & Analytics Expert’; dat klinkt heel serieus. In de praktijk hou ik me bezig met Performance, maar ook met andere vragen over Google Analytics kun je natuurlijk bij mij terecht. Ik heb zin om de komende maanden alle ins en outs van online marketing te leren en uiteindelijk in de praktijk te brengen. Het is en blijft een ontzettend boeiend vakgebied, waar je volgens mij nooit uitgeleerd bent.

Wie weet spreek ik binnenkort wel met jou om samen je website te optimaliseren?

Feliciteer Bart met zijn komst bij Multiply op LinkedIn 🎉