news

Vraag nu €2.500,- subsidie aan met mijn ‘Mijn Digitale Zaak’

news

Yannick

27 juli 2022

Wil jij als retailer altijd al een stap maken op het gebied van online marketing, maar was de investering altijd net iets te groot? Pak dan nu je kans! Door een gezamenlijk initiatief van INretail, KVK en MKB-Nederland is de subsidieregeling 'Mijn Digitale Zaak' in het leven geroepen. Geïnteresseerd? Bekijk hier de voorwaarden en lees hoe Multiply jou hierbij kan helpen.

Wat houdt 'Mijn Digitale Zaak' precies in?

Met de subsidie 'Mijn Digitale Zaak' kan jij als retailer tot 50% van jouw investering voor digitale oplossingen vergoed krijgen tot een maximaal bedrag van €2.500,-. Deze subsidie is te gebruiken voor de aanschaf van en/of advies over digitale oplossingen.

Misschien zijn bepaalde digitale oplossingen op het moment nog te kostbaar voor jouw business. De subsidie 'Mijn Digitale Zaak' biedt dan een mooie kans om kostenefficiënt te starten met de (verdere) digitalisering van jouw retail organisatie.

Je subsidie optimaal inzetten met Multiply?
Samen groeien met Multiply!

Deze subsidie biedt een uitgelezen kans om een samenwerking met Multiply te kickstarten of de samenwerking met ons uit te breiden. Zo kunnen we samen de (verdere) digitaliseringsslag maken waardoor we naar een hoger niveau groeien. Met onze ervaring in de retail weten we precies wat jouw online uitdagingen als retailer zijn. Bekijk eens een aantal van onze cases om te zien wat we ook voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Voorwaarden

Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je als retailer aan moet voldoen. Jouw business heeft namelijk:

  • Tenminste 2 tot maximaal 50 werknemers (FTE) in dienst (over het afgelopen boekjaar);
  • Een maximale jaaromzet van €10 miljoen;

Er zijn een aantal zaken die niet in aanmerking komen voor de subsidie. Dit zijn de volgende:

  • Aankoopadvies door de leverancier van de technologie die jij wilt aanschaffen of implementeren;
  • Producten of diensten die niet aansluiten bij wat de leverancier normaal gesproken levert;
  • Betaalde social media abonnementen.
Schrijf je nu in!

Ben jij al enthousiast? Mooi, wij ook! Meer informatie over ons aanbod kan je hier vinden. Ben je al overtuigd wat Multiply en de subsidie 'Mijn Digitale Zaak' voor jou kunnen betekenen? Via deze link kan je de subsidie aanvragen.

Mocht je vragen hebben over de subsidie of niet zeker weten of dit wat voor jou is? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Retail marketing nieuws in je inbox

We zullen je niet spammen. Elke maand een update met relevant retail marketing nieuws, that’s all! 1.000+ retailers gingen je al voor.